ΤΑΒEΡΝΑ ΜΟΝΑΣΤHΡΙ

Το Monastery, η κρητική ταβέρνα του Eperides Resort & Spa, αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική πρόταση για το βραδινό σας γεύμα, με γεύσεις και πιάτα εμπνευσμένα από την κρητική γαστρονομία. Με φόντο την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του Esperides Resort που έχει στοιχεία παραδοσιακού χωριού, το Monastiri προσφέρει ένα οικείο και άνετο περιβάλλον και υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Η γαστρονομική εμπειρία στο Μonastery αρχίζει με ένα μοναδικό τρόπο: ο μετρ σας παρουσιάζει 8 διαφορετικά κρύα ορεκτικά, από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε επί τόπου τα πιάτα της αρεσκείας σας για να αρχίσετε το γεύμα σας. Στο μενού του Monastery θα βρείτε επιπλέον κρύα και ζεστά παραδοσιακά ορεκτικά, πλούσιες σαλάτες, σπιτικά μαγειρευτά πιάτα, ψαρικά και θαλασσινά, χορτοφαγικά πιάτα, και μια μεγάλη ποικιλία κρεατικών στη σχάρα (BBQ). Όμως αυτό που θα απογειώσει τη γευστική σας εμπειρία στο Monastery είναι τα κρεατικά που έχουν ψηθεί με την παραδοσιακή κρητική  μέθοδο του «αντικρυστού». Αρνί, κοτόπουλο, κοντοσούβλι και spare ribs ψήνονται σε ειδική κατασκευή, αντικρυστά από τη φωτιά που καίει αποκλειστικά με ξύλα ελιάς, αποκτώντας μοναδικά αρώματα και ασύγκριτη γεύση.

Στο τέλος του γεύματος σας, σύμφωνα με την τοπική παράδοση, προσφέρεται κέρασμα με κρητική ρακή και χειροποίητα σπιτικά γλυκά.  Το Monastery λειτουργεί καθημερινά από τις 19.00 ως τις 23.00.