ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΣΧΑ 2019

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Μ. Παρασκευή 26.4.2019  Σε απόσταση μόλις 150m από το ξενοδοχείο βρίσκεται ο Ιερός Ναός  Αγίου Βασιλείου, όπου οι επισκέπτες μας μπορούν να παρακολουθήσουν τη λειτουργία της περιφοράς του επιταφίου χωριό Κουτουλουφάρι.

Μ. Σάββατο 27.4.2019 Τελείται η λειτουργία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου.Μετά τη λειτουργία προσφέρεται Αναστάσιμο δείπνο σε μπουφέ, όπου θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε την παραδοσιακή μαγειρίτσα και μια πλούσια ποικιλία από παραδοσιακά εδέσματα.

Πάσχα 28.04.2019 Την Κυριακή του Πάσχα ξεκινάει το εορταστικό γλέντι γύρω στις 12.00 με παραδοσιακά κεράσματα και ρακί. Στις 14.00 ανοίγει ο μπουφές του Πασχαλινού τραπεζιού, όπου θα προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά εδέσματα, παραδοσιακό αρνί σούβλας καθώς και το γνωστό μας σε όλους αντικριστό αρνί.

Τα δωμάτια της προσφοράς του Πάσχα, είτε με θέα κήπο είτε με θέα θάλασσα, μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 4 ενήλικες, και περιλαμβάνουν από ένα έως και 2 υπνοδωμάτια με μπάνιο που διαθέτει είτε μπανιέρα είτε ντουζιέρα.